Kurs og kompetanse­senter

Kurs og utdanninger

Meld deg på kurs

// INFORMASJON

Kurstilbud

Video 1: Illustratør Annette Hamre forteller om hva NLP Practioner og NLP Master har gitt henne!
Video 2: Rune Sagstad;  Forteller om hvorfor han valgte alternativet AS og hva utdanning har gitt han!


Vårt kurstilbud er både rettet mot næringslivet og mot privatpersoner.


Vi tilbyr både korte forkurs, ulike sertifiseringskurs, studier som går over 1-2 år, og fordypningskurs for personer med eksisterende sertifisering. Stadig flere arbeidsgivere velger å dekke våre kurs for sine ansatte. Under finnes brosjyrer og infoskriv som kan legges ved søknad til arbeidsgiver og NAV for å få dekket kostnadene.

Før du går videre for å lese om våre kurs vil vi anbefale at du først finner mer ut om hva som er spesielt med vårt kursopplegg. Det finner du her.

Mer informasjon om priser og kursinnhold finner du i sidemenyen til venstre.
_DSC4275-Edit

Sertifiseringer og godkjenninger:

Godkjent sertifiseringsinstitutt 

Innenfor NLP og Coaching 
1) ICTA - International Coach and Trainer Association og
2) Association for Integrative Psychology (AIP)

Innenfor TFT - Tankefeltterapi
ATFT - Association of Thought Field Theraphy - Callahan

OTFT
OTFT er en felles nordisk organisasjon for personer som seriøst arbeider med TFT og som ønsker å tilhøre et økonomisk uavhengig nettverk av terapeuter som arbeider etter det offisielle CT-TFT godkjent av Callahan Techniques og ATFT.

OTFT er en nordisk ”avdeling” av ATFT som er den internasjonale organisasjonen for TFT-terapeuter. ATFT har medlemmer fra hele verden. Ved siden av sitt hovedmandat å spre kunnskap om TFT gjennom forskning og informasjon samt godkjenne kurs og utøvere innen faget sammen med Callahan Techniques, drives det utstrakt hjelpearbeid ved
 
D48947211AAFBDE6645C98AA2B1111F5

Kursopplegg

På våre kurs har vi fokus på at du skal lære best mulig på en måte som er trygg og komfortabel. Vi benytter moderne pedagogiske virkemidler som gir gode resultater og som oppleves godt for deltakere.


Alle kursene våre har en kombinasjon av teori og praksis, slik at det vi foreleser om blir praktisert og trent på med en gang. Dette er med på å gi god læring og gir stor grad av mestringsfølelse og selvutvikling på kurset.

På alle våre kurs er det også viktig med det sosiale fellesskapet. De fleste skaper langvarige relasjoner i løpet av våre kurs og vi tilrettelegger for et godt og støttende sosialt fellesskap der alle kan føle seg sett, velkomne og at de hører hjemme.

Mat og drikke er alltid inkludert i prisen.

Alternativet Kurs og Kompetansesenter er godkjent institutt for NLP Sertifiseringer gjennom Association for Integrative Psychology, og våre kursledere med mange års erfaring har internasjonal NLP Trainer sertifisering gjennom Association for Integrative Psychology. De er tilgjengelige for deltakeresom ønsker å stille spørsmål og de vil gi ekstra utfordringer til deltakere hvis det kan føre til en god læring.

På alle kurs er tidligere kursdeltakere med som assistenter. Disse er en utrolig god støtte underveis i læringsprosessen og gir mange gode tilbakemeldinger til nye deltakere.

På sertifiseringskurs henter vi inn eksterne klienter til deltakere når disse er modne nok i prosessen. Dette gir unik læring og opplevelse av trygghet i faget, slik at terskelen for å benytte kunnskapen etter kurset blir så liten som mulig.