Boka Bli kvitt "styggen på Ryggen" - selvtillitsbok for ungdom har allerede blitt en kjempesuksess!"Dette er en bok jeg synes alle og enhver burde ta seg tid til å lese! Igjennom et direkte språk tar forfatterne deg med på en spennende reise i sinnet. En reise som garantert vil endre deg. Etter å ha lest boken - er du god nok som du er
" Camilla Dahl Johannessen fra TV 2 serien "Sykt perfekt"

« Bli kvitt Styggen på ryggen»
Flott bok i arbeid med ungdom. Det som gjør boka spesiell er jo at den treffer mennesker i alle aldre.
Jeg vil bruke boka mye i samtaler med ungdommene. Her er gode sitater og eksempler på hva som kan oppleves som vanskelig og utfordringer vi alle kan møte på. I tillegg gir boka gode innspill til valg den enkelte selv må/kan ta . Samtidig blir de vist at de ikke er alene om å oppleve vanskelige ting, og at de har valg/muligheter til selv å komme seg styrket ut av en tidligere negativ tankegang.
Boka kan også brukes i samlet klasse. Det vil være spennende å ta opp ulike situasjoner/tema i samlet klasse. Læreren, eller elever, kan lese høyt dagens tema. I tillegg kan sitatene henges opp, og dette kan sammen danne grunnlag for mange gode samtaler/diskusjoner hvor ungdommene får lufte egne erfaringer og tanker. Dette er jo tema som vil engasjere ungdommen og vil kunne sette fokus på områder vi ellers «holder privat».

Kjartan
Sosiallærer Tastarustå skole, Stavanger


"For meg personlig er denne boken som bensin på bålet! Den gir meg økt motivasjon til å fortsette den veien jeg har valgt for mitt liv.
Allikevel vil det komme mange situasjoner i livet hvor du kjenner Styggen på ryggen presse deg ned og ødelegge selvtilliten. Sammen med Kongen i boken kan DU klare mer enn DU tror!"
Kjetil Fevang, innehaver og daglig leder Brødrene Fevangs Barberstue AS.

​Nyheter;
- Boka er nå i bruk på 2 ungdomskoler og 2 videregående skoler i Rogaland. Vi venter i spenning på de erfaringene de gjør seg.
​- Sola VGS har kjøpt inn 40 bøker
​- Godalen VGS har kjøpt inn 30 bøker.
​- Rogaland Fylkedskommune - SMU (skolenes miljøutvalg) - 27 skoler i Rogaland - elevrepresentanter og alle rektorene har mottatt hvert sitt eksemplar..
​Bibliotekene har kjøpt inn 30 eksmeplarer.
 
styggen%20p%C3%A5%20ryggen
styggen%20p%C3%A5%20ryggen

Neste NLP Master practitioner starter uke 47/21.


/les mer

Neste NLP Practitioner ; uke 20 /22


/les mer

Informasjonsmøter / foredrag høsten 2021/vår 22


/les mer

NYHET! Vi er nå å finne på MIDJORD BYDELSHUS på Storhaug.


/les mer

Bokturne høsten 2019


/les mer

Styggen på ryggen høsten 2019. Det tar av!!


/les mer

9 TFT studenter betod eksamen 6.juni 2019. Ut å praktiser!


/les mer

Ingeleiv Falkeid og Heidi Havn er blit HR Coacher. 2 året gjennomført. Grattis


/les mer