Tilbakemeldinger kurs stavanger 2-3.2.2017Februar Stavanger 2017
​21 fornøyde kursdeltagere. Noen tilbakemeldinger

​Det har vært lærerikt og interessant. Jeg opplever å ha nye metoder og redskaper til å hjelp Nicolai videre. For en skeptiker som meg var tappingen (TFT) litt på siden, men jeg så jo at det funket for mange og jeg kommer til å bruke håndleddtappingen for å hjelpe Nikolai til å få fokus. Tror det vil være bra for han. Vi har fått et verktøy som vi ser virker for han.
Hilde Welde mor til Nicolai 14

Bra kurs. Gode teknikker å bruke til å lære eks gloser og gangetabell. Erling er veldig god til å forklare. Økte lesehastigheten med over 100%.
-Mariann 38
​Det har vært eit bra kurs men litt rart også. Men eg tenker dette kurset kan hjelpe mangen som har skrive ig lesevansker.

Nikolai Onarheim - tilreisende fra Frekkhuag (nord for Bergen)

Jeg hadde det fint. Lært masse , blitt kjent med mange folk. eg har økt lesehastigheten.Erling er en super kjekk lærer.  Fredrik 12 år
​God praktisk vinkling. Nyttige leseknep. nokre nyttige knep å lære elevene mine. Det var kjekt. Flott. Randi Aarthun - lærer Rubbestadneset

Det har vært lærerikt. Fått flotte råd hvoran vi kan øke hastigheten i lesing og få mer fokus og ikke være opptatt av alt annet. Takk for at jeg fikk lov å være med. Ingvild elev i VGS.
​Veldig kjekt . Masse nye venner . Lært og lese fortere og slappe av og forstå det eg leser og gjøre leksene på en bedre måte.. Henrik 14 år

Det var kjekt, jeg hart lært leseteknekkekodeder- jeg har blitt kjent med nye mennesker. jeg har blitt flinkere til å lese . Kjekt med baklengslesing.
Sofie 9år

Veldig interessant og lærerikt. Blir nysgjerrig på hva mer TFT kan gjøre for mine barn og meg. Blir positiv i forhold til å utorske disse nye verktøyene. Fascinert (b og d øvelsen). Etter at Erling Skagseth gjorde øvelsen med Sofie leste hun b og d ord uten feil. Helt utrolig!!!! Også fasinert av hvordan lesehastigheten til min sønn (Henrik 14). Økte lesehastigheten med 200%.
​Maria (mor til Henrik og Sofie)  Spes. Vi var spesielt invitert igjennom dysleksiforbundet i Rogalandi.

​Det har vært gøy. De domme tingene forsvant slik at det var mye bedre etterpå. Lyst til å komme igjen. leif Magnar 9 år

Takk for enda et lesekurs. Erling du er en dyktig formidler. Supert at du skrev på flippover papir som ble hengt opp som vi kunne ta bilde av. Jeg økte lesehastigheten min med over 100%. Marianne Gaukås. Lærer og Forever Living distributør
​Inspirerende to dager: lærerikt og motiverende. Nyttig og informativt. Dyktig foredragsholder.
​Bjørg 48 år
​Jeg har lært kjempemye. Det var bedre enn jeg trodde det skulle være. Jeg ville ikke gå hjem når kurset var ferdig. Kjempekjekk lærer. Morsom.
Jonas 9 1/2 år
​Jeg har hatt det bedre enn jeg trodde. erling du kommer til å gi mye penger til meg, he-he-he. (alle som går på kurs får 50 kroner per bok de leser).
markus 11 år
​Spennende å høre på deg Erling. Har hatt 2 fine lærerike dager. Lært mange gode teknikker. kvelden har gått fort. TRuffet mange folk som det har vært kjekt å prate med som har mange av de samme utfordringene som vi har. Har hatt bra fokus. Anbefales.
Mette Skretting 49 år
​Dette kurset har vært interessant og lærerikt. Greit å lære nye teknikker en kan bruke videre.
Bjørg åse Lunde 44
​Jeg har lært kjempemye! mye mer enn jeg vanligvis lærer på skolen. håper jeg mer på skolen etter dette. Thomas 11
​Kurset har vært innholdsrikt. jeg har fått med meg nyttige triks og strategier og perspenktiver som jeg tar med meg videre - og som jeg kan bruke på meg selv , barna mine og elevene mine. Erling holder temperaturen opp. Han er en rutinert og sprudlende kursinstruktør.
Øystein , far og lærer