Haugesund 2018 DysleksiforbundetTilbakemeldinger fra Huagesund høst 2018
Flere alternative verktøy til raskere lesing. Lært metoder for å øve inn gloser. Metoder for å kunne «tømme» hodet , for å kunne gjøre klar for læring.
Lært om læringsrommet . Ser at jenta min har hatt det kjekt og lært noen viktige ting. Overraskende.  Anbefaler alle i Norge til å ta kurs med Erling Skagseth fra Stavanger.
Far til Jente på 14 år.
 
 
Jeg har økt lesehastigheten min og jeg forstår mer når jeg leser. Jeg har lært fokus og gjøre meg klar før jeg leser.
Jente 12
 
Jeg har lært noen supre teknikker for å huske og konsentrere meg! Jeg har fått en ny teknikk som virker på meg. Når jeg «tapper» på håndbaken (karatekid) leser jeg raskere og forstår mer. Det er som om jeg da klarer å holde fokus! Digg!
Jente 14
 
Kjekt kurs
Fascinerende å se lesehastigheten øke med karatetapping, enda lesehastigheten er ganske høy i utg. punktet. Enda kjekkere å oppleve ungdommenes engasjement og fremskritt. Lærer , Haugalandet.
 
Jeg synes det har vært veldi gøy , mye gøyere en jeg skulle tro! Super kjekk lærer. Jeg har lært nye teknikker. Hilsen Agnes 12 år. (P.S; Agnes økte lesehastigheten med ca 75 % i løpt av 2 dager)
Tusen Takk! Jeg var på kurs de 19 og 20 okt. i Haugesund. Det var en opplevelse . jeg gikk fra 36 til 50 ord i minuttet. Det er fortsatt lang vei til perfekt , men det er alerede veldig bra! Hilsen Mathis,. (Det mest interessante her var at når lesehastigheten gikk opp økte forståelsen betraktelig…..egentlig ikke så rart!)
 
Har vært på mestringskurs med Erling Skagseth denne helgen 19 og 20 oktober 2018. Det har vært lærerikt for meg som forelder. Har set at mitt barn har mulighet til å bli mye bedre enn det vi har hørt inntil nå. Har ikke minst sett at han har klart å slappe av , og vært motivert til å følge med hele tiden!!!!!         
Vi har hatt det veldig kjekt også. Erling er en dyktig lærer. Han får elevene til å føle seg trygge! En viktig forutsetning for at elvene klarer å slappe av, bli motiverte, glede seg til neste oppgave. Mener at jeg forstår bedre hvordan jeg kan lære mitt barn og ikke minst føle meg tryggere ifht. Det. Fremtiden ser lettere ut for oss, og dette er en glede. Vil gjerne anbefale dette til andre som sliter med dette.
Med hilsen fra Familien Sæthre.
Kjekt at ungene/foreldre får treffe andre med samme problemer. (slik at vi foreldre kan dele tips). Kjekt at noen forstår hvordan ungene har det i hverdagen og klarer å sette ord på det, slik at vi foreldre klarer å forstå utfordringene også. Kjekt å se at ungene «åpner» seg etter hvert som timene går og føler seg trygg og forstått og ikke alene.  Fam. Haugesund. Kurset anbefales. På blå resept!
Veldig lærerikt og underholdende! Du vet hvordan du skal få folk engasjert og oppslukt! Her lærer barna på en morsom og gøyal måte. Der de før kanskje hadde angst mot eller syntest var tungt og gjøre, eller prøve, er nå spennende og de vil bare fortsette å lære mer. Spennende å se hvordan metodene dine fungerer! Barna viser fremgang med en gang! Dette kurset vil jeg anbefale til alle som vil lære mer om dysleksi. Tror det kan hjelpe mange. Karina – Lærer på skole / Haugalandet
Jeg hatt det bra!!! Lært mye kjekt og nyttig. Ble sliten på slutten , varte kanskje litt for lenge. MEN. Fornøyd med det jeg har lært! Gutt 14 år
Jeg har hatt det kjekt og lært å gå inn i «læringsrommet» , nå leser jeg  mye raskere. Digg!. – Jeg hadde ikke lyst til å være med på dette kurset. Erling er cool , snakker et språk som jeg skjønner. Gutt 13
 
Bra kurs! Spennende teknikker for lesing, konsentrasjon, gloser, nye ord og innlæring. Bra å delta på kurs med familier med samme vansker. Jeg har tro på at bl leksearbeid hjemme vil gå bere fremover. Far 42 år
Hei. Å være på kurs med Erling har åpnet øynene mine for metodikken bak innlæring. Bevissthet om hvor viktig læringssituasjon og omgivelser er. Kombinasjon av tapping, øvelser og analyse er unik inn mot dysleksi. At kurset også berører selvfølelse og mestring er veldig bra! Anbefales! Far Andreas Karoliussen, Haugesund
Fin og god stemning. Helt supert med flere praktiske oppgaver slik at vi voksne også får kjenne på metodene. Lærerikt og veldig oversiktlig kurs med full fokus på lese og skrivevansker. Konkrete og enkle øvelser som gjør barna motiverte og som gjør at de få mestringsfølelsen. Jeg har hatt det gøy på kurs og jeg har lært masse som jeg kommer til å få bruk for i min hverdag. Anbefales!!! Marit – lærer / Haugesund
Vi har hatt 2 dager som har vært veldig givende og lærerike. Vi har lært nye strategier -samtidig som vi har hatt det hyggelig og sosialt. Timene har flydd avgårde og våre to ungdommer som var lite interesserte i starten har hatt det velidig bra. Vil absolutt anbefale kurset til andre famiulier. Anja F, mor
 
Eg har lært å trene og trene og aldri gi opp. Andre bør prøve dette kurset. Det var kjekt. Jente 9år
Mor til jente på 9 år.
Flott «input» i forhold til korleis me skapar rom for læring (Tapping». Har lært ny innlæringsmetode for nye ord. Anbefales!!
God stemning!
Godt å se elevene/ungdommene ha det gøy og føle seg trygge. Jeg synes de var modige. Veldig spennende å lære nye teknikker som jeg kan ta med meg videre til  min jobb som pedagog. Gleder meg til å lese Erling `s bøker å lære mer. Skulle gjerne hatt Erling Skagseth på besøk på Steinerskolen! Takk for nå.
Mvh Silje / lærer på Steinerskolen i Haugesund
Veldig glad for at jeg deltok på dette kurset. Mange nyttige tips og praktiske øvelser som jeg tar med meg videre i jobben min. flink og engasjert foreleser.
Vernepleier v/ barneskole i Haugesund