Kurstilbud

INFORMASJON:

Kurstilbud

Vårt kurstilbud er både rettet mot næringslivet og mot privatpersoner. Vi tilbyr både korte forkurs, ulike sertifiseringskurs, studier som går over 1-2 år, og fordypningskurs for personer med eksisterende sertifisering.

Stadig flere arbeidsgivere velger å dekke våre kurs for sine ansatte. Under finnes brosjyrer og infoskriv som kan legges ved søknad til arbeidsgiver og NAV for å få dekket kostnadene.

Før du går videre for å lese om våre kurs vil vi anbefale at du først finner mer ut om hva som er spesielt med vårt kursopplegg. Det finner du her.

Vårt kurstilbud: Mer informasjon om priser og kursinnhold finner du i slutten av hver infoside om kursene.

 

 
 

Sertifiseringer og godkjenninger:

Association for Integrative Psychology (AIP)

Organisasjonen hvor Alternativet Kurs og Kompetansesenter er godkjent gjennom til å sertifisere NLP kurs, heter Association for Integrative Psychology.

AIP er en non-profit organisasjon som har som formål å fremme viten og aksept for

OTFT

OTFT er en felles nordisk organisasjon for personer som seriøst arbeider med TFT og som ønsker å tilhøre et økonomisk uavhengig nettverk av terapeuter som arbeider etter det offisielle CT-TFT godkjent av Callahan Techniques og ATFT.

OTFT er en nordisk ”avdeling” av ATFT som er den internasjonale organisasjonen for TFT-terapeuter. ATFT har medlemmer fra hele verden. Ved siden av sitt hovedmandat å spre kunnskap om TFT gjennom forskning og informasjon samt godkjenne kurs og utøvere innen faget sammen med Callahan Techniques, drives det utstrakt hjelpearbeid ved

Sertifiseringer og godkjenninger

Alternativet
 

Alternativet Alternativet

Alternativet
Kurs og Kompetansesenter


Tlf: 991 05 042
mette@alternativet.no

Kurslokaler: Madlaveien 13, Stavanger
Postadresse: Niels Juelsgt 10, 4008 Stavanger

Alternativet
Vis større kart
Alternativet Besøk oss på Facebook Alternativet