alternativet nlp plakat

Video

Velkommen til

Vestlandets største kurssenter innen coaching, NLP og TFT

Stavanger - Rogaland - NLP Coaching


NLP - Coaching ved Alternativet
I løpet av de siste 14 årene har vi vært i stadig vekst både i forhold til kurstilbud
og antall deltakere på kursene. Over 1200 mennesker i nærområdet
har benyttet seg av tilbudet med gratis coaching og terapi ved studentene.
Gjennom dette opplever vi å få muligheten til å bidra
til personlig vekst og utvikling for alle som måtte ønske dette.
 
Coachingskolen
Coachingskolen er vår primærtjeneste som bygger på det vi videre skreddersyr av tjenester mot næringslivet. Vi har siden 2008 observert og gitt feedback til instruktører i oljebransjen og tilbyr 30 timers kurs i Pedagogikk.

NLP Coaching og Terapi
Vi tar imot klienter til coaching og terapi. Tema kan være parcoaching,helsecoaching,ledertrening,stressmestring/mindfulness,ta de rette valg, gjøre endringer, behandling for angst, depresjon,lav selvtillit,dårlig selvfølelse og annet. Våre klienter kommer til oss fra ulike hold. Noen tar kontakt på egenhånd fordi de har fått oss anbefalt av venner eller familie.  Andre er anbefalt dette av sin arbeidsgiver,sin lege,psykolog eller psykiater. Du er uansett velkommen til å ta kontakt.

Takket være et stort nettverk av private- og offentlige bedrifter
har vi anledning til å tilby våre studenter praksisplasser
slik at de kan få praksis og erfaring fra arbeidslivet.

Våre kursledere holder et høyt faglig nivå;
- 2 internasjonalt godkjente NLP Master Trainers
​- 3 internasjonalt godkjente NLP Trainers
- 2 av tillegg sertifiserte TFT Trenere.
Våre kurslokaler ligger sentralt i Stavanger.
Primært er det vi som partnere som tilbyr tjenester mot næringslivet. Med oss har vi også en del samarbeidspartnere både nasjonalt og internasjonalt.

Arbeidsmiljøkurs - Trivelsesundersøkelser
Vi tilbyr kartlegging  og utvikling  av arbeidsmiljø til private - og offentlige bedrifter.
Alle instruktørene våre har lang erfaring og kompetanse innen ledelse - og organisasjonsutvikling
Alternativet
Alternativet

kurs og nyheter

30 timers pedagogisk kurs for instruktører/undervisere


På etterspørsel
Les mer

NLP Grunnbok 1 og NLP Grunnbok 2


Mette Helen Strand og Erling Skagseth
Les mer

NLP Practitioner . Noen ledige plasser!!!


Nytt kurs starter onsdag 8. juni kl. 17. 00
Les mer

ARBEIDSMILJØUNDERSØKELSE


Trivselsundersøkelsen
Les mer

Vi er praksisplass for NAV


Å være praksisplass for NAV gir oss muligheten til å bidra for å få mennesker tilbake i arbeidslivet. Gjennom dette møter vi flotte mennesker som bidar positivt og som blir inkludert vårt team. Vi har et stort nettverk og kan også bidra til å knytte verd...
Les mer

NLP Practitioner


Neste kursoppstart er torsdag 5. november kl. 17.00
Les mer

Helsecoach


Vi tilbyr egen utdanning som Helsecoach. Ønsker du utdanning eller er du/din bedrift på jakt etter en dyktig Coach ? Vår Helsecoach utdanning krever følgende kurs og sertifiseringer: NLP Coach HR Coach der hovedoppgaven er fordypning innen Helse + praksi...
Les mer

Timebestilling Coaching - Terapi - TFT - Hypnoterapi


Vi tar imot klienter etter kapasitet. Behandlere : Mette Helen Strand og Erling Skagseth
Les mer

PRAKSISPLASSER: Dysjaland Gård


Vi har inngått samarbeid med Dysjaland Gård. Her får noen av våre studenter allerede fra første året på Coachingskolen muligheten til praksis.
Les mer

TFT advanced


Et kurs for deg som er utdannet TFT eller EFT terapeut. Tirsdag 18 + onsdag 19 august kl. 16-22 begge dager. Pris : kr. 7500,- Ta TFT og EFT til et høyere nivå !!! Kurset får meget gode tilbakemeldinger og er unikt i Norge.
Les mer

VEKS KURS


Påmelding/spørsmål : john@spesmedico.no Vi anbefaler både kurset og medlemsskap i NLH på det varmeste

STARTPAKKEN


 Startpakken Mange bedrifter tilbyr sine medarbeidere en sluttpakke. En sluttpakke bør inneholde en startpakke! Ny start for å forberede og  forbedre din fremtid. Endring innebærer å ta farvel til noe og ønske noe nytt velkommen.   Startpakken ivaretar d...
Les mer

Tilbakemelding og referanse

30 timers Pedagogisk kurs for instruktører

Jeg må først få takke for en flott service og fleksibilitet. Jeg føler at jeg er privilegert og prioritert. Måten kurset har blitt fremført på er for min  del helt perfekt.

Flott å få bekreftet at måtene jeg har instruert på er bra og kan forsterkes. Det som legges vekt på av undervisnings metoder og måtene en instruerer er viktig for meg å være bevisst på.

Jeg kommer nok til å bli mer bevisst alle de positive elementer som jeg nå har lært meg ifm. undervisning. Jeg gleder meg til neste undervisning.


Regards
Knut Gunnar Bakk
D-CAP Assessor / Drilling Coach
Transocean Norway

LAG DEG GODE DAGER

Et reflekterende og tankevekkende møte med våre indre følelser og kroppens reaksjoner. En tankeprosess som ble satt i gang og som vi vil jobbe videre med både sammen og hver for oss. I evalueringen i etterkant, kom det frem at alle ansatte har fått utbytte av kurset og har ønske om å jobbe mer med dette. Tankeprosessen er satt i gang  i forhold til forståelse for eget følelsesregister og å møte andre personligheter med nye øyne og forståelse. En ansatt som har det godt med seg selv, er åpen og viser raushet overfor sine medmennesker er en god ansatt :)  Kurset var en god investering og vi har fått materiale vi kan bygge videre på, slik at vi kan fortsette dypdykket i vårt innerste univers her hos oss. Anbefales absolutt.

Konklusjonen er at  vi kan og skal bli en bedre utgave av oss selv.

Møyfrid Kjølvik Salte
Daglig leder
Storevarden Fritidssenter


Alternativet har bokstavelig talt åpnet øynene mine for livet. At jeg selv er ansvarlig for hvordan jeg velger å leve og har det. Det er utrolig godt å kjenne på at jeg selv tar ansvar for mitt liv. Verktøyene som blir undervist i NLP practitioner har vært og vil være til stor hjelp for at jeg skal nå mine mål og være den beste utgaven av meg selv. Alternativet har gitt meg nye, gode og sterke relasjoner til mange flotte mennesker, noe som jeg er veldig takknemlig for. Takk.
Silvia Johansen


Suksessfull kommunikasjon:
“Tusen takk for kanonkjekt foredrag på LEF. Vi fikk gode tilbakemeldinger på foredraget! Det ble gjennomført positivt og energisk og det ble holdt godt på oppmerksomheten til studentene selv om flere var noe trette. Selv syns jeg det var nyttig og svært relevant for arbeidet vi gjør. Forskjellen mellom individer er så mange og kommunikasjonskunnskap hjelper ofte så gjerne noen av disse forskjellene”.
Charlotte Kleming
Leder/President BI studentersamfunn Stavanger


“Dette har snudd opp ned på hvordan jeg opplever og ser på verden og alle rundt meg. Det er FØR og ETTER Alternativet for min del.”
Elisabeth Vikeså  Grafisk Designer

Jeg opplevde Alternativet som profesjonelle kursarrangører med forelesere som gir mye av seg selv og som er utrolig dyktige coacher! Undervisningen var preget av en begeistring over verktøyene og stort engasjement.  Jeg vil absolutt anbefale Alternativet kurssenter til andre."
Jeanett Litlatun Fossmark NLP Master Practitioner   Veileder NAV

“Fantastiske verktøy i terapeutisk og coach arbeid. Helt ubeskrivelig og verdifullt kurs. Å kjenne egne verdier for så å sette seg mål og lage nye strategier. Dette er rett og slett innom essensen av hvem vi mennesker er og hvorfor vi er som vi er. Jeg har en mye større respekt for meg selv og andre nå.”
Kenneth Soares  Hypnoterapeut, EFT terapeut og NLP Practitioner

Organisasjonsutvikling og Arbeidsmiljø
Vi  har benyttet Alternativet kurs – og kompetansesenter  til  utvikling av arbeidsmiljø og arbeidsmiljøkartlegging, individuell Coaching og Lederutvikling. En del av våre medarbeidere har tatt sin utdannelse som NLP Coach.
 
Arbeidsmiljø!
Vi var en organisasjon i vekst og fikk «voksesmerter» når nye impulser skulle implementeres i gammel kultur. Vi valgte å ha samling ved Alterativets lokaler i Madlaveien og fikk hjelp til å oppleve organisasjonen vår sett med «andres øyne». Hver enkelt ble bevisst sine egen rolle i miljøet.
 
NLP som verktøy for behandlere
Behandlergruppen har forskjellig bakgrunn. NLP har vært trygghetskapende for behandlere i møte med pasientene. Den enkelte har fått flere verktøy i verktøykassen sin som et supplement til de som allerede var der..
 
Alternativet får mine varmeste anbefalinger
Invgvar Bjørheim Daglig leder LAR 
 
“NLP Practitioner har gitt meg en utrolig innsikt i at ingen opplever verden som den er - vi opplever vår egen modell av verden. Dette vil jeg bruke bevisst i jobben som avdelingsleder. Å kunne gi tilbakemeldinger med vekstpotensiale gjør personalutviklingen enda enklere. Egen personlig utvikling i prosessen er av stor verdi. Tusen takk!”
Solveig Austdal, Avdelingsleder Eiganes hjemmebaserte tjenester

Kurset hos Alternativet har gitt meg selvinnsikt og et høyere bevissthetsnivå. Det er engasjerte lærere med masse energi og kunnskap. Følelsen av å komme hjem når jeg kommer inn i lokalene. 
Wenche Ericksen, Sykepleier

Takk for en inspirerende reise, med mange stoppesteder underveis. Det har vært lærerikt og flott. Mange dypdykk er gjort. Takk til alle metaassistenter med Harald og Conni i spissen og sist men ikke minst. Dette hadde ikke vært mulig uten Erling og Mette som gjør ALternativet til noe magisk.
Tone Iversen Larsen

En fantastisk opplevelse og berikelse å få gå her. Dette har åpna mange dører og økt min menneskelige kunnskap. Takk til instruktørene Mette , Erling og Chris som øser av sin kunnskap i disse trygge omgivelsene.
Oddbjørg Lovra , Sykepleier

Alternativet med Mette og Erling. Tusen takk for en flott reise. Kom inn som en fuglunge går ut døra som en ørn!!!. Det er virkelig den beste investeringen i livet mitt. Dere er bare mer enn gode! Assistentene dere har gir god støtte , er oppmerksomme og hjelpende. Og sisit men ikke minst. Takk for all den gode servering. Gleder meg til høsten. Da skal jeg starte på 2 år. HR Coach.
Siv oppheim - Snart HR Coach

Fantastisk NLP Kurs med flinke kursholdere. Mette , kul og engasjerende , Erling sterk og dyktig - humor , Chris viser stor innsikt. Faglig nyttig og flott i forhold til selvutvikling.
Ingrid Nærheim , Sosionom /Forsvaret

Kjære Alternativet / Erling/Mette/Chris/Per. Dere er akupunkturpunkter fore sjelen. Tusen takk for et fantastisk år.
Silje Moe TFT terapeut og Coach

NLP - Coaching kurset , For en gave! Tusen takk for alt eg har fått. Gleder meg vannvittig til HR utdannelsen til høsten.
Fagansvarlig Psyk/rus Karmøy Kommune

Tusen tak for et fantastisk kurs , for en reise i eget liv , sammen med andre fantastiske mennesker som alle deler av seg selv. NLP er en fantastisk reise. Dere har alle sammen vært noen fantastiske , kreative, energiske mennesker å være sammen med. JOHO, jeg gleder meg til å se dere igjen til høsten på HR utrdannelsen.
Nina. NLP Master Practitioner

For noen flotte mennesker. Ubeskrivelig bra og fantastisk nyttig. Et mer vennlig og varmt sted finnes ikke. Jeg sier ikke farvel , men vi snakkes !
Sigurd Salte

Tusen takk til Alternativet for denne reisen som har gitt meg så mange verktøy å bruke både til å utvikle meg  selv og de rundt meg.
Gleder meg til å ta fatt på HR-Coach til høsten. Dere er fantastiske.
Maud Lindy Tønnnesen, avd.leder Dovre Group

Coachingskolen ved Alternativet; Fantastisk kjekt og engasjerende. Anbefaler på det sterkeste Alternativet. Det er bare så utrolig gøy å lære her ( smil) . Er du i dårlig humør når du kommer , er det ihvertfall sikkert at du smiler når du går ut!!
Veronica Hetland

Enneagrammet  ved Alternativet er helt magisk. En fantastisk reiser med å finne meg selv og å få en herlig indre RO og forståelse for hvorfor jeg handler som jeg gjør. Gleder meg til å bruke det på mine to barn go hjelpe dem gjennom deres reise i hele opverksten.
Takk for et utrolig spennende og gledesfyllt kurs. Helt genial.!!
Inger Lill Holtan, selvstendig terapeut.

Kjempespennde med Ennegramskurset hos Alternativet. Gode instruktører.
Linda O. Mokleiv, Haugesund Sykehus og Tankefeltklinikken / Haugalandet

Tilbakemelding på enneagramskurs. Mette er utrolig engasjerende. Du gir så mye av deg selv. Tydelig. Conni er karikaturkongen. Vondt i kjeven av all latteren. Noen fantastisk spennende dager . Har utviklet meg på en måte sammen med mannen min som har vært en veldig god opplevelse for meg. Fant meg selv! (Så sliten nå åat jeg klarer ikke å tenke). Videre sendt inn på mail. " Dette kurset vil jeg anbefale på det sterkeste å gå på sammen med din partner. Etter et langt ekteskap lærte jeg å kjenne meg selv og mannen min på en fantastisk god måte.
Anne Våge, fysioterapeut.

Enneagramskurset ved Alternativet har vært svært nyttig for forståelse og selvinnsikt av egen og andres adferd. Særlig i forhold til familie / parforhoild men også jobb. Mette , du er engasjerende, klar og tydelig - flink pedagog. Ingen dødpunkter.
Frode Våga, Advokaltfullmektig

Tusen takk for et fanatastisk Coaching kurs. Jeg har lært utrolig masse om meg selv og andre. Jeg har alle redskapene og ikke minst alle ressurser jeg trenger for å nå mine mål!!
Jean Nordbotten
 
Instruktørene; Et  fyrverkeri av noen formidlere som gjør at dere får alle deltagerene med deg. Jeg har lært så utrolig mye om meg selv, og fått mer glede i livet. Jeg anbefaler kurset på det varmeste.
Linda Theresa Ørland, Salgskonsulent
 
Et utrolig verktøy til bruk i leder- og personlighetsutvikling hvor avkastningen ikke kan måles i kroner og øre!
Sissel Anita Hansen, Prosjektleder foretningsutvikling , Statoil, tlf 91392327
 
Det finnes mer her i livet----à Alternativet viser deg hvor” Frihet du bare kunne drømme om”, ”Når du kjenner dine ressurser, er alt mulig”.
Støre Nordgard, petrolemsingeniør og kursinstruktør ved Nortrain.
 
Jeg har alltid savnet en bruksanvisning på hvordan mennesket virker. Noen linjer hadde jeg klart å skrive selv, men hos Alternativet fant jeg mange kapitler.
Andre Rygh. Brønnservice teknikker.
 
Instruktørene ved Alternativet har demonstrert noen fantastiske modeller for lek og fleksibilitet.
Tom Olaussen, Kommunikolog, Leder for Nord Norsk Senter for Kommunikologi
 
Jeg har vært igjennom en reise som har beriket livet mitt. Med lærdom og selvinnsikt har jeg sett hva livet i grunnen handler om. Kjærlighet til meg selv og nestekjærlighet til de som er rundt meg. Jeg føler meg som en sommerfugl som har ligget i puppen i 38 år, og som endelig er sluppet fri.
Grethe Seljeskog 93442154, grethe-sel@hotmail.com
 
Bevistgjøring, Bevistgjøring, Bevistgjøring!!!!
Wenche Gilje, Statoil
 
Kurset har bidratt til at livets brikker faller på plass en etter en…
Erling , du er en fantastisk motivator. Mette men stor innsikt  og strålende tilstedeværelse med en evne til å se alle.  Dere har tilført bybde og mangfold og bidratt positivt til at dette er det mest verdifulle kurset som finnes.
Ove Sigurd Christensen, konsulent i Statoil.  
 
Takk for et inspirerende kurs. Jeg har hatt stort utbytte både personlig og faglig. Det har gitt meg inspirasjon til å starte på en ny retning i livet mitt!
Monica Ruud, Coach og prosjektkoordinator i Prekubator
 
 
Jeg har ”lært å svømme” Å bli kastet ut på dypt vann umiddelbart etter ny innlært kunnskap – har gjort at jeg letttere kan slippe kontrollen og ta ting på strak arm. Kurset har vært en fatastisk reise inn i mitt indre landskap- jeg har fått en aha opplevelse etter å ha lært så mye om andre menneskers modell av verden. Min nye livsmetafor ”Livet er en LEK”. TAKK!
Anita Brandt-Eilertsen Master Coach v/Aktiv Trivsel. Tlf 464 26 559
 
Dette har vært det mest lærerike året i mitt liv! Instruktørene ; Dere utfordrer, støtter , og det er nettopp det som får meg til å våkne opp. Det har vist meg noe stort; MEG SELV. TUSEN TAKK!!! Det er den største gaven jeg kunne få.
Tone Flølo. Foredragsholder og sertifisert coach.
 
Utrolig utvikling eg har hatt på NLP/Coaching kurset ved Alternativet. Et stort engasjement.
Rolf Lerang, Daglig leder Lerang Asfalt 91316488 og driver Sola Helsefarm
 
Nå har jeg mot til å følge min drøm. Jeg har funnet ut at den personen jeg egentlig er var bare litt redd for å vise seg. Jeg gav meg selv lov til å slippe henne løs.
Julie Carter, Treningsinstruktør
 
 
Kurset har vært utrolig lærerikt med flotte instruktører og hjelpere. Kunne faktisk tenkt meg å gå på samme kurset på nytt for å bli enda bedre kjent med alle de flotte menneskene
Heidi Finnesand. Forsvaret og NLP Master.
 
Endelig er det min tur, er jubelen jeg føler fra mitt indre nå etter å ha tatt dette kurset. Jeg har endelig funnet ut med sikkerhet hva jeg er god for og hva jeg skal fokusere på framover. Jeg lever i nuet og føler en kjempestor takknemlighet.
Wenche Milas. Driver Sola Helsefarm i sammen med Rolf Lerang. Denne "babyen-kurssenter" ble utviklet i prosessen ved Alternativet
 
Ved bruk av  lek og humor åpner vi opp for ny kunnskap om oss selv og dem vi omgir oss med.
Meget dyktige instruktører som jeg kan anbefale alle.
Mona Vervik,Gladmat general, tidligere  salgsdirektør og NLP Practitioner
 
 
Jeg var ikke sikker på hva jeg gikk til da kurset startet i høst, men jeg ble utroligpositivt overrasket. NLP har gitt meg en ny måte å se verden på noe som har vært til stor hjelp både på arbeidsplassen og privat. Man blir mer reflektert og aksepterer andre på en ny og bedre måte. Kurset kan absolutt anbefales alle ledere og andre som ønsker å være av betydning for personer man omgåes. 
Instruktørene ved Alternativet er en samling utrolig god lærere og instruktører.  Jeg har fått en ny tidsregning i livet mitt. Før og etter jeg var på kurs. Det har vært en skikkelig vekking fra det vanlige livet som bare går og går  til å få et liv der du bare får og får. Fantastisk.
Med vennlig hilsen
Grete Thomassen, HR Manager at Qualisoft AS, Tidligere SMI Human AS
 
Dette her er det UTROLIGSTE jeg har opplevd og vært med på"
Vladimir Diaz "Senior Tegner og Personlig Instruktør" og NLP Practitioner
 
Instruktørene ved Alternativet har en egen unike måte å formidle sin modell av Nlp\ coaching. Det har
vert supert så langt for meg, jeg har lært å kommunisere og ta i mot verden
på en måte jeg ikke viste om. Gleder meg som et lite barn til å fortsette. 
Mvh Cathrine Sundt, Projectkoordinator IKM Testing og Nlp Practitioner
  
Etter å ha vært på NLP med hos Alternativet har jeg for første gang fått opp øynene hva det vil si å kommunisere. Å være bevisst på hva jeg sier, hva jeg hører, hvordan jeg kan oppnå en bedre kontakt og kommunikasjon med de jeg tidligere har hatt en mindre god kjemi med – hva det vil si å kunne kalibrere, uten å analysere og tolke. Du lærte meg utrolig mye bra som jeg tidligere ikke har vært klar over – så for dette takker jeg deg – for en bedre læremester og mentor tviler jeg på finnes. Å lære å bli bevisst på mine visuelle, kinestetiske og auditive sanser – gjør meg til et mye helere menneske. For ikke å snakke om alle utfordringer du har gitt meg, og håper på mange mange flere .
 Bodil Iversen – Kvalitetsrådgiver Antenor
 
Vi kan ha høy utdanning, men liten trening i å bruke kunnskapene i praksis! Dere  lærer oss i dette kurset å bruke hele oss i de aktiviteter vi gjør. Det virker som dere har et opprinnelig ønske om å hjelpe andre til å gjøre seg selv og andre gode! Og dere når fram.
Margot Irene Skappel, Virksomhetsleder og NLP Practitioner
 
Erling er en fantastisk god kursleder som klarer å engasjere alle kursdeltagerne hele tiden i de 4 dagene samlingen varer. Han har et utrolig engasjement som smitter over på oss og uansett hvor sliten jeg er når jeg kommer, kjenner jeg at disse samlingene gir utrolig energi.Ved sitt engasjement og sin enestående formidlingsevne både i form av ord, mimikk og illustrerende kroppsspråk er Erling en av de beste kursholdere/ forelesere jeg har opplevd."
Anne Dorthe Sunde, Tidligere  rektor ved Sonans Privatgymnas
 
Erling er en meget inspirernde kursleder som stiller krav til sine kursdeltakere.
Han formidler faget NLP på en måte som gjør det spennende, lærerikt og utviklende å være deltaker.
Kurset er godt organisert og som kursdeltaker opplever jeg at det har vært en fin balanse mellom teori og praksis og dermed meget lærerikt. Vi har arbeidet med mange øvelser og på den måten har jeg forstått teorien i en praktisk sammenheng.
Som kursdeltaker har jeg blitt bedre kjent med meg selv og mine mål, jeg har lært mye om kommunikasjon og samtidig fått øve meg som coach/terapeut.
Erling har en utrolig evne til å skape en god stemning blant kursdeltakerne og det har fra første dag vært en trygg og positiv ramme for meg som deltaker. Det har vært helt ok å kaste seg ut i ukjent farvann, prøve og feile og ikke mindst gi av seg selv.
Etter mange år med studier bak meg, kan jeg si at Erling er en av de beste foreleserne jeg har hatt! Han kan kunsten å formidle.
Bente Bakken Middelthon, Account Manager
 
... kan si at jeg allerede har hatt stort utbytte av treningen i vår...... spesiellt god nytte av å finne ut om mennesker er auditive... ellervisuelle... osv......har blitt mer bevisst på språket jeg bruker undervegs i coachingenog opplever på grunnlag av det at jeg kommer fortere inn til "kjernen" av de forskjellige menneskene jeg har med å gjøre ... veldig spennende rett og slett...
Kari Helene Dæhli  Seniorrådgiver
 

Instruktørene ved Alternativet er en gjeng engasjerende forelesere som utfordrer og får motivasjonen på topp, jeg gleder meg fra modul til modul.....fin kombinasjon av teori og praksis, ...........pirrernysgjerrigheten, ............skaper gode rammer for gruppen,..........lærer teknikker som er nyttige på mange arenaer.......,
Astrid Øie, Fysioterapeut
  
"Er det noe instruktørene ved Alternativet er i besittelse av er det begeistring og energi.I pedagogisk sammenheng er det uvurderlig. Kombinertmed sine kunnskap om NLP-Coaching  har de lagd et kurs som gir grunn til ettertanke, med god læring og mye moro."   
 Boye Pettersen  Bedriftsrådgiver

Drivende dyktiger pedagoger. Måten kurset er lagt på, med stor vekt på praktiske øvelser, gjør at jeg som kursdeltaker faktisk føler at jeg sitter igjen med en praktisk nlp-kompetanse som kan anvendes på jobb såvel som i det private livet.
Øystein Bjørheim   Studieveileder/lærer 

1-årig utdannelse i nlp/avansert coaching har tilført meg mye kunnskap og ferdigheter rundt psykologiske prosesser, og stoffet er til stor hjelp for meg både profesjonelt og privat. NLP Master Practitioner og Coach
Claes Reksten, bedriftsleder
 
 

Instruktørene med Erling og Mette i spissen er engasjerende, humoristisk og motiverende. De har evnen til å skape en trygg og god ramme slik at vi får tro på oss selv.
Solrunn Alvestad, NLP Master Practitioner og Coach  Assisterende Rådmann, Bokn Kommune
 
 
Takk for at du har vært en av de dyktigste læremesterne jeg noen gnag har opplevd. Det har vært tårer og latter , mye å kjenne på , men mest av alt har det gitt meg en tilstedeværelse i mitt Eget liv. De redskapene jeg nå har fått mulighetene til å integrere har ikke bare endra livet mitt, men også mitt syn på alt. Gleder meg til å praktisere coaching.
Torill Iversen. NLP Master Practitioner og Coach.
 
 
Et meget bra kurs med engasjert instruktør. Et kurs som gir både personlig og faglig læring. Jeg er meget takknemlig for å ha gått her og for at har fått tatt del i denne læringen. Takk!
Elisabeth Fiskå. Adviser UIS og NLP Master Practitioner og Coach
 
 
Takk for et nytt givende fantastisk kurs! Har lært utrolig mye og har opplevd en del frustrasjon som igjen har gitt meg lærdom. Har opplevd å få litt utfordringer av deg/dere, noen ganger provoserende men jeg har sett lærdommen av det og tatt det med meg som erfaringer.
Klem Gry Iren Vik, Fotsoneterapeut, TFT terapuet og  NLP Master Practitioner og Coach
 
 
 
Superinspirende lærere og inspiratorer gjennom spennende modulrekker. Utfordrer og støtter,- har gitt meg den mest nyttige læring jeg kan tenke meg i form av kunnskap og teknikker.
Astrid Øye, Fysioterapeut. NLP Master Practitioner og Coach
 
Inspirerende og svært engasjerende lærere. Her er det masse energi! Denne utdannelsen gir garantert utbytte og utvikling. Livet mitt har tatt en ny og enda bedre retning! 
Jeg opplever at instruktørene ved Alternativet utfyller hverandre på en bra måte, nettopp fordi de er forskjellige i undervisningstil!
Anita Gael Line Thorstensen, jurist
TILBAKEMELDING
 
Erling er en utrolig god og engasjert instruktør, han oppdager stadig nye spennende måter å lære i fra seg på og vi vet aldri hva som skal skje på forehand. Tiden flyr av gårde, og kurs dagen er over før vi får sukket for oss.
Mette er utrulig strukturert og setter det vi lærer i system, hun holder orden på alt. Jeg setter også stor pris på de gangene Mette tar oss med på en 5-minutters trim.
Sissel Ree Driftsjef, Støttekontakt, Treningskontakt, TFT, NLP Master Practitioner
 
Engasjerte og energiske kursledere som gir av hele seg selv.
Asle Hamre , lærer. NLP Master Practitioner og Coach.
 
Engsjerende og fantasifulle kursholdereDe er vannvittige flinke til å sette oss i situasjoner som vi virkelig kan vokse på og som utfordrer oss på det som vi egentlig ikke ønsker – men vokser mest på.
Arne Hauge, bedriftsleder. NLP Master Practitioner og Coach.
 
Meget nyttig og spennende. Kan trygt anbefale kurset til hvem som helst.

Dag Bull – Njaa Stasjons sjef Widerøes Flyselskap, NLP Master Practitioner og Coach
Det har vært utrolig lærerikt og jeg har lært meg selv å kjenne på en annen måte og jeg har VOKST.
Åshild Ingvaldstad, Hjelpepleier og barnehageassistent.
Om kvinnekraft - noen uttalelser
"Kvinnekraft har gitt meg mer kraft og vilje i livet. Kurset kommer til å forandre deg!"
Ragnhild Ueland

" Kvelden med Kvinnekraft har vært veldig inspirerende. Godt å la seg utfordre på egen tenkemåte"
Ragnhild fenne Thomsen

"Veldig positivt med Kvinnekraft. Fått mange enkle, men gode redskaper å jobbe med. 5 timer kunne vært 7 timer - så utrolig lærerikt !"

Wenche Røed 67 år
 

Alternativet
 

Alternativet Alternativet

Alternativet
Kurs og Kompetansesenter


Tlf: 991 05 042
mette@alternativet.no

Kurslokaler: Madlaveien 13, Stavanger
Postadresse: Niels Juelsgt 10, 4008 Stavanger

Alternativet
Vis større kart
Alternativet Besøk oss på Facebook Alternativet